Chinese Dance Class 中國舞蹈訓練課程

Saturday 星期六

 

Age 4 -  6 歲   9:30 AM - 10:30 AM / 1 hour        (1    小時課) 

Age 6 -  8 歲 10:30 AM - 12:00 PM / 1.5 hours   (1.5 小時課) 

Age 8 - 11歲    1:00 PM -   2:30 PM / 1.5 hours    (1.5 小時課) 

Age 11-16歲    2:30 PM -   4:30 PM / 2 hours       (2   小時課)

Adult                1:30 PM -   4:30 PM / 2 hours       (2   小時課) 

Sunday 星期日

 

Age 13 - 20歲   8:30 AM - 10:30 PM / 2 hours    (2   小時課)

Adult                10:30 AM - 12:00 PM / 2 hours    (2   小時課)

Age 6 - 12歲       4:00 PM -  5:30 PM / 1.5 hours (1.5 小時課)

Sunday 星期一

 

Adult                  7:00 PM - 9:00 PM / 2 hours      (2 小時課)

Sunday 星期四

Age 12-18歲      4:30 PM - 6:00 PM / 1.5 hours (1.5 小時課)

Adult                  7:00 PM - 9:00 PM / 2    hours (2     小時課)

Classes include 訓練課程包

 

. Chinese Classical Dance 中國古典舞蹈

. Minority Folk Dance      少數民族舞蹈

. Chinese Han’s Folk dance 漢族民間舞蹈

. Dunhuang Dance Class  敦煌佛舞舞蹈

 

 

Tuition 學費

 

$180 for 3 months (1 hour class per week)

$180三個月(每週1小時)

 

$230 for 3 months (1.5 hours per week)

$230三個月(每週1.5小時)

 

$280 for 3 months (2 hours per week)

$280三個月(每週2小時)

 

Registration 報名電話: Please call Dr. Chang 張老師 at (626) 823-3323